Известие

Collapse
No announcement yet.

Странни проблеми с 146 1.6 боксер (ел)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странни проблеми с 146 1.6 боксер (ел)

От един месец почнаха странни проблеми с съотв. алфа ... значи като врътнеш ключа на контакт и се чува някакав странен шум и всичко се преебава... тока на колата като че ли е умалял всичко свети по-слабо и като натиснеш да свалиш стаклото се чува леко, че моторчето се мъчи но тока е слаб и всичко така ... после като изкл. от контакт се чува като че ли едно тракане от заклучване и отключване на колата и така пак като врътнеш на контакт и неще да пали ... след известно време като включиш на контакт пак се чува такова щракане, но след известно време пали и бръм-бръм и всичко си светва като че ли нище не е било ... и днес като карах нещо пукна и се рестартира радиото... Имам радио и използвам Кобра нз. ако това може да влияе нещо ....
    Алфа Ромео 146 1.6 Боксер Двигател - Boxer Inside

Клемите на акумулатора виж как са. Масата към купето...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

и го направи докато еърбега не ти е записал грешка че ще си +20лв за диагностика.
      точка

Comment

Колев не го слушай,той е като зъл пророк.Ако се появят проблеми го слушай!Диагнозата му е отчайващо вярна.Ако не искаш да го слушаш си прегледай масите и токовите клеми.Почисти всичко.от акумулатора до контактния ключ.Другото,което ми идва на ум е стар и преебан акумулатор/Запомни!Акумулатор,който работи добре с други коли, с нашите не работи.Моят 9-годишен ветеран с Алфи не работи,но с Реното на Гаджето ми е перфектен/
        Абе разбра ме!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Оправих си проблема с почистване на клеми и акумолатора благодаря на всички отзовали се
          Алфа Ромео 146 1.6 Боксер Двигател - Boxer Inside

Comment

Working...
          X